Vihtagolf 2020

GOLFKUTSU 2020 lue tästä
GOLFYHTEENVETO 2019 lue tästä
GOLFYHTEENVETO 2018 lue tästä
GOLFYHTEENVETO 2017 lue tästä
GOLFYHTEENVETO 2016 lue tästä 
GOLFYHTEENVETO  2015 lue tästä
 GOLFYHTEENVETO 2014 Logo
Kahdeksas Porin Lyseon Vihtamalja pelattiin su 17.8 . 2014 Yyterin kentällä sekä sään että kentän kunnon osalta loistavissa olosuhteissa. Osanottajina oli 32 lyseolaista, jotka
muodostivat kuusitoista kahden hengen joukkuetta. Neljän pelaajan seurueet löivät avauslyöntinsä yhteislähtönä samanaikaisesti kello 09.00. Koska nyt oli käytössä myös uusi pelimuoto, kisan kokonaiskesto oli huomattavasti lyhyempi kuin aiemmin pelattuscramble. Pelaajien yksituumainen toive oli, että yhteislähtö onnistuisi myös Kalaforniassa kesällä 2015.
Paras pallo (Best Ball pistebogey) on peli, jossa kaksi pelaajaa muodostaa joukkueen. Kumpikin pelaa omaa palloa omalla tasoituksellaan. Kultakin reiältä merkitään parempi
pistetulos joukkueen tulokseksi. Joukkueiden yhteistuloksilla ratkaistaan kilpailun voittajat.
Jos toinen pelaaja ei pelaa reikää loppuun saakka,
siitä ei seuraa rangaistusta. Kilpailun tulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.
Porin Golfkerhon pelaajia oli 15, Yyteri Golfin jäseniä 9, joten ilahduttavasti taas kahdeksan senioripelaajaa muualta kuin Porista oli noudattanut kutsua.
Voittajapariksi itsensä vähimmillä lyönneillä selvittivät kotikentällään pelanneet Matti Sorell ja Raimo Soukki. Lähimmäksi lippua osui Erkki Sarpila ja pisimmän avauksen löi Kimmo Norri.