Toiminta

Tietoja yhdistyksestä

Opin sauna - autuas aina [ yhdistyksen säännöt ]

Yhdistyksemme tarkoituksena on mm. vaalia ja ylläpitää koulun perinteitä ja lyseolaishenkeä. Porin Lyseon Seniorit ry. perustettiin 10.2.1989 koululla vietetyn Risto Rytin syntymän 100-vuotisjuhlien yhteydessä. Yhdistyksen puheenjohtajina ovat toimineet Olli Heinonen, Raimo Soukki, Kalevi Virtanen,  Hannu Salonoja ja vuoden 2015 alusta Johanna Siitari.

Yhdistykseen kuuluu yli 800 Porin Lyseon entistä oppilasta ja opettajaa. Jäseneksi liittyminen edellyttää ainoastaan 25 euron ainaisjäsenmaksun maksamista. Mikäli olet opiskellut tai/ja opettanut Porin Lyseossa (keskikoulussa, yläasteella, lukiossa), Teljän yläasteella ja/tai lukiossa, edellä mainittujen koulujen iltalinjoilla, Porin iltalukiossa tai Porin aikuislukiossa, olet tervetullut yhdistyksemme jäseneksi.

Maksa 25 € ainaisjäsenmaksu Porin Lyseon Seniorit ry:n tilille  FI96 5700 8140 0875 08  Länsi-Suomen Osuuspankkiin. Kirjoita nimesi ja osoitteesi huolellisesti, jotta jäsenposti löytää perille. Voit halutessasi ilmoittaa sähköpostitse myös syntymäaikasi ja tiedot siitä, minä vuonna ja mille luokalle Lyseoon tulit sekä minä vuonna ja miltä luokalta koulusta lähdit.